Aplikacja

Zapraszamy do zapoznania się z wybranymi zawodami.

Dbałość o świeżość i jakość sprzedawanego asortymentu,

Obsługa i doradzanie klientom produktów odpowiednio do ich potrzeb,

Dbałość o produkty, ich uzupełnianie oraz poprawność oznaczenia.

Profesjonalne przyjęcie i obsługa klienta,

Utrzymywanie dobrych relacji,

Pomoc w zakresie zakupów,

Obsługa kasy fiskalnej i rozliczanie środków płatniczych.

Dbałość o świeżość i jakość sprzedawanego asortymentu,

Obsługa i doradzanie klientom produktów odpowiednio do ich potrzeb,

Dbałość o produkty, ich uzupełnianie oraz poprawność oznaczenia,

Obsługa kasy fiskalnej i wspomaganie pracy innych działów.

Sprawdzanie poprawności dostaw i przyjmowanie towaru,

Magazynowanie i optymalizacja obiegu produktów,

Współpraca z działami handlowymi,

Dbanie o cały proces przyjmowania towaru.

Dbanie o bezpieczeństwo klientów i pracowników firmy,

Wsparcie klienta,

Ochrona sklepu i mienia firmy.

Rozbiór mięsa i porcjowanie kulinarne,

Uzupełnianie i znakowanie produktów w dziale mięsnym,

Dbałość o jakość i efektywność produkcji mięsa.

Doradzanie klientom,

Dbanie o asortyment i świeżość pieczywa,

Wypiekanie pieczywa,

Obsługa maszyn i urządzeń,

Uzupełnianie i znakowanie działu.

Prowadzenie akt pracowniczych,

Koordynacja procesu rozliczenia czasu pracy,

Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów i wsparcie managerów handlowych w procesach kadrowo-płacowych,

Wspieranie i wyjaśnienie pracownikom zagadnień zakresu kadr i płac.

Realizacja zamówień internetowych w zakresie dostarczania towarów do klientów,

Zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta,

Dbanie o powierzone mienie.

Kontrola operacji magazynowych zgodnie z procedurami i wytycznymi,

Współpraca z dostawcami, sklepami, operatorem logistycznym,

Rozpatrywanie reklamacji ze sklepów,

Raportowanie wyników.

Odpowiadanie na potrzeby klienta,

Wdrażanie strategii działu i realizacja polityki handlowej,

Analiza sprzedaży,

Zarządzanie i motywowanie zespołu,

Dbanie o rozwój pracowników.

Dbanie o sprawne funkcjonowanie procesów obsługi klienta,

Koordynowanie i wspieranie zespołu kasjerów,

Nadzór nad prawidłowym działaniem urządzeń w dziale,

Współpraca z działem handlowym.

Przygotowywanie informacyjnych materiałów wizualnych,

Wdrażanie i koordynowanie ustalonej polityki marketingowej w sklepie (oznaczenia: cenowe, promocyjne, ofert handlowych),

Wspieranie pracowników.

I wybierz odpowiednią dla Ciebie… 🙂