Łosoś wędzony w formie tatara
Opublikowano 02.11.2023Łosoś na Wigilię? Oczywiście, że tak! Wędzona ryba w formie tatara doskonale łączy się z wyrazistymi smakami pieczarek, musztardy i chrupiących ogórków, które tworzy harmonijną kompozycję smakową. Mięso wędzonego łososia posiada specyficzny aromat, który doskonale kontrastuje z innymi składnikami. Sprawdź nasz przepis, na idealnego tatara na święta już teraz!
Wszystkie składniki drobno posiekaj, przełóż do miski i wymieszaj.
Dodaj sos sojowy, musztardę i sok z cytryny. Dopraw do smaku i ponownie wymieszaj.
Odstaw do lodówki na 30 minut. Po tym czasie zaserwuj tatara w towarzystwie bajgla.

Łosoś wędzony w formie tatara
Opublikowano 02.11.2023Łosoś na Wigilię? Oczywiście, że tak! Wędzona ryba w formie tatara doskonale łączy się z wyrazistymi smakami pieczarek, musztardy i chrupiących ogórków, które tworzy harmonijną kompozycję smakową. Mięso wędzonego łososia posiada specyficzny aromat, który doskonale kontrastuje z innymi składnikami. Sprawdź nasz przepis, na idealnego tatara na święta już teraz!
Wszystkie składniki drobno posiekaj, przełóż do miski i wymieszaj.
Dodaj sos sojowy, musztardę i sok z cytryny. Dopraw do smaku i ponownie wymieszaj.
Odstaw do lodówki na 30 minut. Po tym czasie zaserwuj tatara w towarzystwie bajgla.