Aplikacja
Wegańskie kanapki z masłem orzechowym i bananami
 

Wegańskie kanapki z masłem orzechowym i bananami

Opublikowano 03.03.2024

Chcesz przyrządzić pyszne, wegańskie danie na słodko? Jeśli brak Ci czasu, postaw na kanapki z masłem orzechowym i bananami.

Łatwo
Średnia 5.0/5 (1 głosów)
1. Posmaruj bułki

Najpierw posmaruj bułkę masłem orzechowym.

2. Przygotuj banana

Obierz banana i pokrój go w plasterki. Następnie połóż je na posmarowaną kanapkę.

3. Dodaj sezam

Posyp kromki sezamem dla smaku i to wszystko! Smaczna i pożywna kolacja jest gotowa.

Czas całkowity 5 min
Porcja 1
Przygotowanie 5 min
Gotowanie -
Składniki
1
2 bułki grahamki średniej wielkości,
2 banany,
masło orzechowe (najlepiej z zawartością 100% orzeszków),
sezam do smaku.