Jaki jest najlepszy sposób na przygotowanie golonki? Przepis na udaną potrawę musi obejmować smakowitą marynatę. Do jej...
Modra kapusta z boczkiem to tradycyjna potrawa kuchni śląskiej, która jest smakowitym dodatkiem do różnych dań obiadowych.
Maj to miesiąc, w którym rozpoczyna się sezon na zielone warzywa. Aby wykorzystać go w pełni, przygotuj przepyszny makaron z...
Wyobraź sobie kruchy, soczysty kawałek mięsa, z cytrynowo-ziołową nutą. Karkówka z grilla w marynacie cytrynowo-ziołowej to idealna propozycja na rozpoczęcie...
Wołowina po burgundzku, dzięki zastosowanej metodzie wolnego gotowania, słynie z delikatnej struktury. Spróbuj tego wykwintnego dania w swojej kuchni!
Wołowina po...
Popularne w chińskich restauracjach i gotowane na parze kluski, czyli bao charakteryzują się miękką, puszystą teksturą zewnętrznej warstwy...
Puszysta bułka, soczyste mięso i aromatyczny sos – tym wyróżnia się tradycyjny amerykański burger, który zyskał popularność na całym świecie....
Chcesz przyrządzić idealnie wysmażone, aromatyczne mięso w swojej kuchni? To możliwe! Soczyste mięso w słodko-pikantnej marynacie, a do...
Chcesz zaskoczyć gości przy wielkanocnym stole? Przygotuj tę smakowitą roladę z karkówki Auchan. Co najważniejsze, będzie ona...
Pieczony kurczak z zasmażaną kapustą oraz ziemniakami to idealna propozycja na danie obiadowe, które zasmakuje całej rodzinie. Skórka jest wyjątkowo...
Soczysta pierś z kurczaka z boczkiem i pieczarkami to idealny pomysł na lunch do pracy, szkoły czy...
Kacze udka idealnie nadają się do konfitowania. Wielogodzinny proces przygotowania w temperaturze 100 stopni pozwala wydobyć pełnię...